Reviews

Tevreden klanten. Daar doen we het voor

We zijn blij met onze opdrachtgevers, en zij zijn ook blij met ons. In de reviews lees je er meer over.. Onderstaande opdrachtgevers vertellen wat ze van ons vinden.

Rouwhorst Taken

Rated 5 out of 5
maart 25, 2022

Wij kunnen fijn samenwerken met TBMA. Het zijn echte vakmensen die niet denken in problemen maar in oplossingen. We kunnen goed met elkaar overleggen om zo tot het mooiste eindresultaat te komen. Kwaliteit staat bij ons voorop, en dat is bij TBMA niet anders. Tot nu toe hebben we voor elk project samen een mooie en gepaste oplossing gevonden. En zijn we blij met hoe de samenwerking verloopt.
Rouwhorst Taken, Maatwerk meubelen

Avatar for

Obelink Vrijetijdsmarkt Bv

Rated 5 out of 5
maart 20, 2022

Al sinds 2014 werken wij samen met TBMA. Naar volle tevredenheid hebben ze meegedacht met het optimaliseren van onze orderpick karren en aanpassingen aan de inpakbaan en tafels. Vooral de snelheid en de korte lijnen zijn een grote plus.
Erwin Sloetjes, Leadlink logistiek

Avatar for

De Heide Smid bv

Rated 5 out of 5
januari 5, 2022

We doen al jaren zaken met Jos ten Brinke, ieder jaar zit er groei in zijn bedrijf. Dat is mooi om te zien, de kwaliteit is prima en Jos en medewerkers denken altijd met ons mee. Vakwerk, vriendelijk en betrouwbaar daar staan ze voor. Zo gaan wij ook met onze klanten om en dan is zo’n samenwerking fijn. Uiteindelijk gaat het om een tevreden klant waar wij het staal / onderdelen monteren.
Van ons krijg je alle vijf sterren.
Namens team De Heide Smid bv
Eddy Rensing, Directeur

Avatar for

Wil je ook iets laten maken?

Leuk, we zijn benieuwd naar je ideeën! Kom langs voor een kop koffie, stuur een mail of bel voor meer informatie.


Telefoonnummer: 0543-785249
Email: tbmaalten@gmail.com
Bezoekadres: ☕ Vierde Broekdijk 33, 7122 JD Aalten