Het team

We doen het met z’n allen

Ten Brinke Metaal Aalten is het bedrijf van Jos ten Brinke, maar we doen
het met z’n allen. Samen maken we er een sterk staaltje werk van.


Jos ten Brinke
De baas die geen baas is
In 2014 ging het bedrijf onder zijn leiding van start. En voortvarend ook: ze groeiden al snel door naar een groter pand en extra medewerkers.
“Geef me een pak veren, en dan maak ik er een vogel van.” Dat is Jos in een notendop. Hij zet zijn tanden in elke uitdaging en hij stopt pas als er iets goeds staat.
“Ik ben wel de eigenaar, maar niet de baas.” Het team krijgt alle ruimte om hun ding te doen. “Natuurlijk, als het me niet zint dan zeg ik er wat van. Maar we zijn een topteam dat samen de schouders eronder zet. Het is helemaal niet nodig om de directeur uit te hangen.”

Caitlin Loman
Arendsoog
“Ik hou van netjes en precies.” Caitlin is van de details. En dat komt goed uit, want het precisie-laswerk voor de foodindustrie en de designwereld komt sowieso bij haar terecht.
“Ten Brinke is een droombedrijf”, zegt ze. “Tijdens mijn opleiding dacht ik dat ik alleen maar kon werken bij een groot en onpersoonlijk bedrijf, aan een saaie productielijn waar je bijna in slaap valt. Maar hier doe ik van alles: Van overleg met de klant tot lassen, zagen, monteren, productontwikkeling. En daarom is dit mijn slogan: ik heb MAGTIG mooi werk.”

Henk ten Brinke
Alleskunner (en onze 3D-specialist)
“Je weet vandaag nog niet wat er volgende week op de agenda staat.” Afwisseling: Henk houdt ervan. Plaatwerk, laswerk, snijden: elke dag is weer anders. Net zoals elke klant. “Laatst had iemand een speciaal spanstiftje nodig, voor de auto. En dat maken we met plezier.”
Henk verzorgt ook de 3D-tekeningen. “Dan kunnen onze klanten meteen zien hoe hun product wordt. En als je het online kunt tekenen, kun je het ook maken. Precies waor wi’j veur gaot.”

Bumper
Afdeling lawaai & vermaak
Bumper is de stuiterbal van de werkplaats. Hij blaft je de oren van de kop, maar dat is vooral stoerdoenerij. Typisch voor een herder.
Zijn zwakke plek? Koekjes. Geef ‘m iets lekkers, en hij luistert. (En dat mag ook wel met zulke oren.)


Tot zo ver dit digitale voorstelrondje

Wil je weten hoe we in het echt zijn? Heb je een vraag over onze werkwijze of wil je een offerte aanvragen? Kom langs voor een kop koffie, stuur een mail of bel voor meer informatie.
Praten we dan verder.
Telefoon: 0543-785249
Email: tbmaalten@gmail.com
Bezoekadres: ☕ Vierde Broekdijk 33, 7122 JD Aalten